Authentiek geschenk of bedankje

Wilt u eens iets anders als relatiegeschenk of bedankje? 50SWEETSOFCANDY helpt u graag met bijzondere alternatieven. Onze authentieke producten worden op ambachtelijke wijze bereid en zijn vrij van palmolie. Daarnaast worden onze producten verpakt in duurzame en/of milieuvriendelijke verpakkingen.

Ruime keuze

Onder het kopje ‘producten’ kunt u ons gehele assortiment bekijken en eventueel uw bestelling plaatsen. Daarnaast maken wij ook relatiegeschenken, traktaties en bedankjes ook op maat. Wij vragen u naar uw wensen en kijken samen met u naar de mogelijkheden.

 

 

Bestellen

Bestellingen worden in Gorinchem gratis bezorgd, buiten Gorinchem rekenen wij de gestelde verzendkosten. Wij vragen u bestellingen tijdig met ons te bespreken en te bestellen. Wij hanteren hier een verwerkingstijd van 5 werkdagen.

Voor vragen kunt u contact opnemen middels ons contactformulier, per info@fiftysweetsofcandy.nl of stuur ons een privébericht via social media.

Bulkbestellingen

Heeft u zelf een leuk idee waarvoor u onze zoetwaren wilt gebruiken? Dan is het ook mogelijk om producten in bulk te bestellen. Via ons contactformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wij zijn voorraad afhankelijk en hierdoor is het mogelijk dat producten op de website niet leverbaar zijn in grotere aantallen. In dit geval kunnen wij u mogelijk een alternatief aanbieden.

Wij vragen u bestellingen tijdig met ons te bespreken en te bestellen. Wij hanteren hier een minimale verwerkingstijd van 5 werkdagen. Wanneer producten niet op voorraad zijn, bespreken wij met u de verwerkingstijd.