Iets te vieren of een feestje

Heeft u iets te vieren en wilt u eens iets anders geven? 50SWEETSOFCANDY helpt u graag met bijzondere alternatieven. Onze authentieke producten worden op ambachtelijke wijze bereid en zijn vrij van palmolie. Daarnaast worden onze producten verpakt in duurzame en/of milieuvriendelijke verpakkingen.

Een bruiloft, geboorte of is er iemand geslaagd? 50SWEETSOFCANDY brengt u leuke presentjes op maat. Wij vragen u naar uw wensen en kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Bestellen

Bestellingen worden in Gorinchem gratis bezorgd, buiten Gorinchem rekenen wij de gestelde verzendkosten.  Wij vragen u bestellingen op maat tijdig met ons te bespreken en te bestellen. Wij hanteren hier een verwerkingstijd van 5 werkdagen.

Wij zijn voorraad afhankelijk en hierdoor is het mogelijk dat producten op de website niet leverbaar zijn in grotere aantallen. In dit geval kunnen wij u mogelijk een alternatief aanbieden.

Voor vragen kunt u contact opnemen middels ons contactformulier, per info@fiftysweetsofcandy.nl of stuur ons een privébericht via social media.